1.1. Site-ul servi-casa.ro a fost realizat cu scopul de a furniza informatii despre compania si serviciile oferite de SERVI CASA PFA. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea în totalitate a "termenilor si conditiilor" de utilizare.

1.2. Conditiile generale de accesare si utilizare a site-ului servi-casa.ro se aplica in totalitate, in mod neconditionat si permanent tuturor utilizatorilor si vizitatorilor.

1.3. Navigarea în continuare pe acest site presupune acceptarea integrala de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii de utilizare. In cazul în care Termenii si Conditiile site-ului servi-casa.ro nu sunt considerate acceptabile pentru dvs, va recomandam sa încetati imediat utilizarea site-ului.

2.Drepturi de autor
2.1. Continutul site-lui servi-casa.ro este protejat de legile dreptului de autor, precum si de toate tratatele internationale aplicabile în acest domeniu. Toate drepturile sunt rezervate servi-casa.ro

2.2. Toate materialele (texte, logo-uri si design) continute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Webmaster-ului.

2.3. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea oricarei parti din acest site fara permisiunea Webmaster-ului.

3. Modificari ale site-ului servi-casa.ro
3.1. SERVI CASA PFA, prin intermediul Webmaster-ului isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului servi-casa.ro fara nicio notificare prealabila.

3.2. SERVI CASA PFA si Webmaster-ul nu sunt raspunzatori fata de utilizatori, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, pentru modificarea continutului sau intreruperea disponibilitatii servi-casa.ro.

4. Exonerarea de Raspundere
4.1. Acceptand sa utilizati servi-casa.ro, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului servi-casa.ro, se face pe propria raspundere.

4.2. SERVI CASA PFA si Webmaster-ul site-ului servi-casa.ro nu sunt raspunzatoari pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea sa apara în urma accesarii sau utilizarii Site-ului.

4.3. SERVI CASA PFA si Webmaster-ul site-ului servi-casa.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel.

5. Date cu caracter personal
5.1.SERVI CASA PFA si Webmaster-ul site-ului servi-casa.ro respecta si se conformeaza Regulamentului (UE) 2016/679 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

5.2. Pentru a raspunde cererilor oferta, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi email-ul si numarul de telefon.

5.3. Aceste informatii vor fi strict utilizate numai pentru a transmite ofertele de pret ale serviciilor prestate, sau alte detalii tehnice ale produselor aflate in servi-casa.ro si vor fi utilizate în conformitate cu GDPR.

5.4. Prin completarea formularului din pagina Contact al site-ului servi-casa.ro, utilizatorii sunt de acord sa fie contactati în viitor de catre SERVI CASA PFA.

5.5. SERVI CASA PFA si Webmaster-ul site-ului servi-casa.ro se obliga sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal si nu vor transmise catre terti niciun fel de informatii cu caracter personal, exceptie facând tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

5.6. Acest site poate utiliza cookie-uri care permit colectarea unor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: tipul browser-ului, sistemul de operare folosit si informatii despre traficul realizat pe servi-casa.ro.

5.7. Aceste posibile informatii colectate prin intermediul site-ului servi-casa.ro au ca scop DOAR îmbunatatirea serviciilor sale adresate utilizatorilor.

6.Link-uri externe catre site-urile unei terte parti
6.1. Site-ul servi-casa.ro poate contine link-uri externe catre alte site-uri SERVI CASA PFA dar si catre alte site-uri a unei terte parti si sunt furnizate doar pentru interesul dvs.

6.2. Raspunderea integrala pentru respectivele site-urile, o poarta proprietarii site-urilor în cauza.

6.3. SERVI CASA PFA si Webmaster-ul nu raspund de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe siteul servi-casa.ro, exceptie facand doar linkurile catre siteurile partenere ale SERVI CASA PFA.

6.4. SERVI CASA PFA si Webmaster-ul sunt exonerati de orice raspundere sau prejudiciu produs utilizatorului in accesarea link-urilor externe catre websiteurile unei terte parti, aflate pe site-ul servi-casa.ro

6.5.Utilizatorii care acceseaza aceste link-uri externe isi asuma personal raspunderea si riscurile ce vor decurge din accesarea lor.

7.Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor
7.1. SERVI CASA PFA si Webmaster-ul îsi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile site-ului servi-casa.ro oricand si fara niciun preaviz.

7.2. Utilizatorii agreeaza ca orice litigii aparute in legatura cu utilizarea site-ului servi-casa.ro vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti.

Despre  Noi

Intervenim prompt oriunde suntem solicitati, inclusiv atunci cand sunt implicate lucrari urgente. Echipa noastra experimentata de instalatori, electricieni, tehnicieni, lacatusi si zugravi. va poate oferi solutii la cele mai presante probleme pe care le intampinati acasa sau la birou.

Contact

0770.519.952

contact@servi-casa.ro

Telefon: 0770.519.952
Toggle Bar